Coachingsreis naar Berlijn

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in Berlijn en behoefte hebben aan een weekje nadenken en stilstaan bij hun eigen leven en geloof, organiseer ik een paar keer per jaar een bezinningsweek / coachingsweek in Berlijn.

Dit doe ik samen met een vriendin die in Nederland woont en werkt als coach. 

 

Veel mensen zoeken de rust en de stilte op van een klooster of de natuur als zij een weekje willen nadenken over hun leven of even willen 'resetten'. Wij bieden een pakket aan midden in deze wereldstad.

Juist omdat er zoveel is gebeurd in Berlijn en er overal mogelijkheden zijn om stil te staan bij mooie en minder mooie aspecten van het leven. En omdat er zoveel symboliek en metaforen te zien en te ervaren zijn in deze stad. Wij zien de stad als een grote spiegel om persoonlijke levens aan te reflecteren.

 

Iedere bezinnings / coachings week heeft een vast thema. Zo zullen we een 'Joden in Berlijn' week, een 'Berlijnse Muur/ DDR-week' en een 'Bonhoeffer week' gaan aanbieden. De data voor deze weken volgen nog.

 

Tijdens zo'n week willen we aan de slag gaan met een groepje van maximaal 15 deelnemers.

We verdiepen ons deze week met elkaar in het genoemde thema. Dit doen we met behulp van presentaties, een aantal thema-wandelingen en door het bezoeken van locaties die met dit thema te maken hebben. Tussendoor krijgen jullie opdrachten om persoonlijk aan te werken en houden we christelijke overdenkingen. We zorgen dat er genoeg vrije tijd is om met anderen door te praten en om zelf rustig na te denken/ stil te staan bij wat er in je omgaat. Daarnaast bieden we iedereen een persoonlijk coachgesprek aan. 

 

Heb je hier vragen over of heb je zelf een groepje waarmee je graag een bezinningsreis naar Berlijn wil maken, neem contact op via het contact formulier.